5. arrangement fandt sted søndag 7. oktober 2012. Det havde titlen "Familieliv og hedenskab i hverdagen" med undertitlen "en dag hvor familien er i centrum". Arrangementet indeholdt workshops for alle, men med fokus på børn og unge.


 

 

Arrangement nr. 5 :

Familieliv og hedenskab i hverdagen
en dag hvor familien er i centrum

Små 30 personer, heraf knap 10 børn/unge kom fra både Sjælland og Jylland for at tilbringe dagen med de fynske hedninge til en dag i runer, tarot og amuletternes tegn til vores 5. arrangement.

HeOF siger derfor mange tak til alle deltager fra nær og fjern, gæster som gavmilde oplægsholdere for opbakning og støtte til at få lavet en dejlig dag, hvor snakken gik, kontakter blev skabt, amuletter og runer blev kreeret, tarotoplæg blev lagt og kortsæt blev studeret.

Arrangementets nøgleord: Runer, tarot, gulerødder, amulet, talismankort, hygge, urter, kobbertråd, efterår, stof, sten, saftevand, binderuner, hekseruner, nøddesnitter, familier og forseglet.


Ideen med denne dag var at give plads til at mødes, også med børn, og give den en mulighed for at snuse lidt til vores verden. Men også en dag, hvor de voksne kan få afprøve nogle ideer og måske få vendt nogle tanker så vi kan gå hjem med ny inspiration og lyst til at arbejde videre med hedenskabet i vores hverdag. På en måde der er rigtig for DIG og din familie!

Der er også en skolegård at lege i, og hvem ved, måske knyttes der nye venskaber både blandt voksne og børn.

Dato: Søndag den 7. okt. 2012 kl. 11.00 - 15.00

Sted: Sct. Hans Skole, Odense.

Pris: Ca. 25,- pr. deltager til materialer.

Der vil også være mulighed for at købe kaffe/te, saft og lidt mundgodt.

Har man ikke lyst til det, må medbragt mad og drikke gerne nydes i lokalerne ?

 

Program:

..mere kan komme, andet kan ændre sig

Workshops for alle, men med fokus på børn og unge

  • Runer  lær om runer og/eller lav runersæt i feks. træ, trylledej eller sten
  • Tarot  lær om og/eller de enkelte kort
  • Pynt og kort  skær, klip, tegn halloween, høst eller efterårs kort, uro (mobile) i papir, pap mm.
  • Urteamulet  lav din personlige kærligheds- eller beskyttelses amulet


For voksne:

De voksne kan medbringe deres kort, rune- eller hekse sæt, så kan der arbejde og udveksle erfaringer blandt de voksne omkring div. kort, runekast og hekserier i det hele taget.

 

Vel mødt!