Note. Der er pt. venteliste til denne workshop.

HeOF har lokke Ræveðis Rasmussen til Fyn, så han kan fortælle og give inspiration udi Sigil's forunderlige og magiske verden.

Sigil (fra latin Sigillum "segl") er et symbol, der anvendes i magi.

Kom, hør og lær lidt mere om hvad og hvordan.
Kom frisk, der er plads til ca. 25 personer.

Pris. kr 50,-
Gratis kaffe/te
Der vil være papir, blyanter og en vis mængde passer, vinkelmåler og linealer til rådighed.
(Medbring gerne egne tegneredskaber)

Ræveðis starter med et oplæg om de islandske galdrastafir / galderstave og vores kendskab til dem fra historiske galdrebøger, samt lidt om binderuner som grafisk galdr,

Sigil, galderstave, binderuner mm. er grafiske designs med et magisk formål. Det kan være helt simple designs, som man ofte der med binderuner, til meget komplekse designs som vi ofte ser ved mange galderstave. Tilblivelsen af dem er meget variabel, og der er flere forskellige teknikker, hvoraf han vil gennemgå et par stykker. Han vil også komme ind på lønruner og lønskrift, samt magiske formler..

Underviser er Ræveðis Rasmussen, en kendt figur i heksemiljøet. Han har gennem årene været med til at udgive et par "fagblade", sidst i foreningen Hekse. Ræveðis har gennem årene også optrådt flere gange i både tv, aviser og blade i sin egenskab af heks. Han er tillige en dygtig grafisk kunstner, og har leveret design til t-shirts, logoer, postkort og meget mere. Senest har han leveret forsiden til Forn Siðr medlemsblad Vølse.

Ræveðis, står bl.a. bag siden:
Galdrastafir, Staffs, Spåning & Seiðr
https://www.facebook.com/Skrethi/
Begivenhedsfoto er fra ovenstående side.